Föreläsningar


Föreläsningar i Digital Taktik

54 videos om taktisk viral marknadsföring

Lär dig hur du gör innehåll viralt. I kursen går vi igenom de byggstenar och den teori du behöver förstå för att göra innehåll viralt – dvs. saker som gör att användare vill dela ditt innehåll baserat på hur det är utformat, snarare än uteslutande vad det innehåller.

Det ger dig chansen att i varje stund ha en större möjlighet att få maximal spridning på det innehållet du vill dela med dig av.

Ta del av utbildningen här

Föreläsningar på Svenska eller Engelska

Jag föreläser om digital taktik i både Sverige och utomlands, men jag sätter mycket hellre upp onlineutbildningar till dig och ditt företag som folk kan se om och om igen medan de jobbar. Jag har lärt mig att det skapar bättre effekt om vi gör på det sättet.

Kontakta mig på jesper.joakim.astrom@gmail.com.

Föreläsningarna tar fokus på HUR du gör något snarare än vad eller varför. Det handlar om praktisk implementation, modeller för genomförande eller taktik för att skapa beteendeförändringar.

På en skala mellan 1-5 har jag det senaste året snittat över 4.5 i betyg och även om jag ibland lyckas reta gallfebern på någon i rummet, brukar de flesta gå därifrån med ett leende på läpparna.

Singapore

Jag har utvecklat ett program som heter Social Lab tillsammans med Hyper Island i Singapore under 3 års tid. Programmet kan du läsa om här.

Japan

2015 åkte jag till Tokyo i Japan för att hålla en workshop i mitt egenutvecklade taktiska grepp ”Through Content”, med ett av världens största varumärken.

Angola

2015 åkte jag också till Angola och Etiopien för att hålla ett par föreläsningar om digital taktik, fundraising, bitcoins och nätverksbygge. Intrycken från resan förändrade mitt liv. Resan arrangerades av kulturföreningen Selam i samarbete med Svenska ambassaden i Angola.

Föreläsning i Angola
Selam Etiopien