Hästgate – eller vafan vi nu ska kalla denna quasinyhet

Ok. Har du någon gång gjort en burgare hemma? Har köttet någonsin doftat fis när du öppnat dess förpackning, mixat det med löken, spiskummin, vitlök, äggula osv? Har du någon gång lyckats – oavsett blandning du har – kunnat återskapa den fantastiskt metalliska blodsmakande njutning du får när du biter tänderna i en uppvärmd läckerhet från frysdisken?

Nähä. Inte. Trots detta har du alltså gått och trott att de 100% nötkött du stoppat i dig – FAKTISKT – är 100% nötkött. If it doesnt look like ham, if it doesnt smell like ham, if it doesnt taste like ham… then how the F would you think that its HAM?

Ja ja… Vi har i åratal accepterat att bilden på McDonalds inte är detsamma som det vi får i lådan. Vi gör det, eftersom vi tillsammans har kommit överens om att den lögnen är ok. På samma sätt har vi accepterat att de vita prickarna i våra djupfrysta hamburgare är något vi gett namnet ”knurts”.

Well well… låt oss förargas. Några löp till. Kanske en vecka. Sen går vi tillbaka till att inte bry oss ett dugg igen. Snälla.