Kurs i Analys med Google Analytics på Svenska

Kurs i Analys med Google Analytics på Svenska

15 min per dag via e-post

Det här alternativet ger dig möjligheten att planera upp så att du får ett epost per dag innehållandes en video om 15 minuter. Jag tycker det är lagom att lägga den tiden på vidareutveckling per dag. Jag kommer endast att skicka utbildningsvideos till dig på den adressen.

Kursöversikt

  • Vad är Google Analytics?
  • Hur ökar jag min konverteringsgrad?
  • Hur får jag billigare trafik?
  • Hur får jag användarna att vara kunder längre?
  • Vilket innehåll är bäst för mitt mål?
  • Hur förbättrar jag min SEO/SEM?
  • Hur sätter jag upp en bra rapport?

Samtliga videos i kursen Analys med Google Analytics på Svenska kommer finnas tillgängliga på den här sidan. Du kan välja om du vill titta på samtliga på en gång eller om du vill få dem en och en per e-post/dag.

Hela Kursen på en gång

Det här alternativet tar dig till spellistan på YouTube som innehåller alla videos jaghar lagt upp hittills. Du behöver således inte lämna någon epost, men riskerar då samtidigt att missa framtida avsnitt.

Alla tillgängliga avsnitt i kursen Google Analytics på Svenska

Avsnitt 1: Hur fungerar Google Analytics?

Avsnitt 2: Konverterings-optimering 1/5

Avsnitt 3: Vem konverterar på din webbplats?