september 27, 2012

När kroppen bara vill dansa

Vet inte riktigt hur ni uttrycker er. Jag uttrycker mig genom att röra min kropp. Antingen genom att hetsigt veva händerna framför bröstkorgen samtidigt som jag ballar ur i någon slags monolog kring något jag brinner för. Andra gånger låter jag kroppen vagga i takt till någon rytmisk blandning ljud som råkar strömma ut ur mina högtalare. Idag har jag en sådan dag. Har pratat med flera vänner som inte riktigt känner att hösten börjat som den ska. De känner sig trötta och ledsna. Idag dansar jag för dem. Idag vickar jag på rumpan mellan e-posten och telefonsamtalen. Idag skänker jag en tanke till alla de som inte har riktigt samma humör som jag har.

Visst. I magen känns en stor saknad efter att lägga båda armarna kring någon nu när höstmörkret kommer närmare. Men idag vill jag bara dansa. Så, jag hoppas att den energi som utsöndras av mina höftrörelser flyger ut genom mitt köksfönster tillsammans med ljuden som får min granne att banka i väggen. Och når dig. Du som sitter där och höstdeppar. Att du också skruvar upp volymen på din dator och ställer dig upp och låter kroppen svingas med luften runtomkring dig och känner hur du fylls att du, trots annalkande utomhusmörker, faktiskt bestämmer helt själv hur jävla glad du vill vara! 🙂

”And I wanna say THANK YOU, in case I don’t thank you enough…”