Pitchmöten, 80% veckor och 30-år snart

Det blir en salig röra i den här bloggen då jag endast använder den för att skriva av mig sömnen i ögonen. Har haft en hel del intressanta möten den senaste veckan. Ett av de mötena var ett pitch möte som inte gick helt som det skulle men det gick bra ändå. Ibland känns det skönt att lägstanivån ändå är ganska hög vilket leder till avslut trots att man har tunghäfta och befinner sig någon annanstans mentalt.

30 år sedan jag föddes

Jag ser ut som en barnrumpa. I synnerhet i mina egna ögon. Jag känner mig som om jag inte är en dag äldre än 15 ibland. I år blir jag 30 och då är man ju helt klart gammal. Några barn har jag inte heller, men jag tror nog inte att det blir några heller. Inte för att jag skulle bli en dålig pappa, nejdå. Jag tror rent utav att jag skulle bli en ganska bra pappa. Dvs. om jag inte skulle jobba så fasligt mycket. Just nu håller jag på att säkra pensionen genom att bygga ett sajtnätverk i USA. Det blir finfint. Jag blir äldre.

80% Vecka

Det är kanske därför jag går omkring och drömmer om 80% veckor. Fredagar utan helgpress med städ och promenader. En tid att kunna sitta inomhus och bygga sajter. En tid att kunna spela StarCraft och skriva färdigt boken. Den blir färdig förresten. Eller, den är nog rättare sagt färdig, men jag gör som jag brukar och håller inne på resultatet då jag inte kan stå ut med att trycka något som innehåller stavfel och särskrivningar.

Google Analytics

För er som bara kommer förbi den här bloggen utan att känna mig, kan jag ju bjuda på den personliga faktan att jag gillar Google Analytics. Så till den milda grad att jag spelar in YouTube-klipp där jag klickar mig runt och skapar rapporter i GA (som det kallas på nerdspråk). Ibland känner jag mig bra kissnödig över det faktum att jag troligtvis har spenderat mer tid framför min dator på 15 år än vad jag spenderat vid matbordet hela mitt liv.

Här är mitt senaste alster:

//Jesper