Även den svenska bloggen blir en hub för kunskap

Nu känner jag äntligen att jag är sugen på att skriva tutorials igen. Kanske inte exakt på det sättet jag gjort tidgare, men i alla fall börja skriva igen. Saker som är nyttiga, som folk kan använda sig av. Allt från sätt att tänka till sätt att göra. Det jag kan lova till 100% är att det inte blir någon som helst strategi. Det blir uteslutande taktik.

Kommer inleda med att skriva saker inom SEO och Sociala medier. Saker som vanliga människor kan förstå. De mer avancerade formuleringarna ska jag försöka hålla till min engelska blogg. När jag känner mig nöjd med materialet inom SEO och Sociala medier kommer jag gå vidare på konverteringsoptimering. Under alla delarna kommer data in som en naturlig knytpunkt. Det är ju inget ämne i sig egentligen utan snarare någonting man använder sig av. Som ett led i det blir det självklart en del om API:er och hur du kan använda sådana liksom Google Analytics, SiteCatalyst och kanske… kanske lite Webtrends.

Så!

Längre än så behöver det ju inte vara 🙂

Må gott, äppelskrott!

//Jesper