En kopp svart kaffe och en värld av innehåll

En kopp svart kaffe kan innebära så mycket. En stunds lugn, eller något på vägen till uppvaknandet en tidig måndagsmorgon i farten till jobbet. Koppen kan smaka på så många olika sätt. Bönan kan komma från olika platser, Rostningen kan vara mörk eller ha något specialnamn bara baristas vet vad det är.

Just nu sitter jag på ett Café i någon slags mellanland till de mest normala känslointrycken en kopp ger mig. Dagen har börjat i ett otroligt lugn, men snart ska jobbandet avslutas och påbörjas och avslutas och påbörjas ett par gånger. Det finns inget som är så skönt som att jobba när man är ledig, burkar jag säga. Enda skälet är ju att jag då kan sätta autoreply på mejlen och jobba fokuserat. Mejlboxen fylls på från klockan 8 imorgon. Jag kommer inte hinna svara på allt. Men det berör mig inte så värst mycket just nu. En kopp svart kaffe och en värld av innehåll.