Nu är vi ihop – For Sure

Nu tar vi ett nytt steg genom att slå våra kloka huvuden ihop. Juddan, Pettan och jag. Visst, vi har ju jobbat ett tag nu, men på sätt och vis är det här första gången vi går ut med att vi gör det, till andra än de kunder vi arbetar gemensamt med.

Så. Vad är det som skiljer oss från andra byråer?

Well, först och främst verkar det som om vi har kul när vi går till jobbet. Något många säger att de har, men som jag iaf aldrig har upplevt tidigare. Vi är som en liten familj. Vi bryr oss om varandra och jobbar för varandra och för de vi väljer att jobba för.

Vi har också en gemensam syn på värde. Till skillnad från pengar, bryr sig alla om det värde vi skapar ihop. Visst. Vi tar duktigt betalt, men det är aldrig pengarna som står i fokus vid leveranser. Snarare är det hur mycket vi vill göra det som vi ska göra. Ett perspektiv som jag tycker blir mer och mer sällsynt. Vi vill ha glada anställda som mår bra av att komma till jobbet. Vi vill att alla ska kunna ha ett liv utanför arbetsplatsen och vi tror att den glädje vi bygger upp ska smitta av sig på våra projekt och våra kunder så att vi kan jobba länge med sådant vi tycker är roligt.

Så. Vad ska vi göra då?

På vår webbplats skriver vi att vi är en datadriven byrå. Det innebär i praktiken att vi försöker grunda våra rekommendationer, vår kreativitet och våra projekt i någon slags fakta. Ibland handlar projekten om att gräva fram det som är viktigt för att kunna fatta beslut, och sedan visualisera det på ett smaskigt sätt. Ibland handlar det om att korrigera det vi kommunicerar baserat på hur datan förändras. Ibland handlar det om att helt enkelt mäta och målställa det vi gör. Ibland handlar det om att skapa tekniska under med hjälp av de enorma datamängder som finns kring det som sker i den nätverkade onlinevärlden…. bah… Egentligen handlar det om att lösa problem snarare än att skapa kampanjer. Och det tänkte vi bli bäst i världen på.

Jag tror faktiskt vi har möjligheten till att bli det också.

Vi vill gärna ha med dig på resan. Antingen som samarbetspartner, eller som anställd.

Tror du på att skapa värde snarare än att bara tjäna pengar. Har du en ödmjukt kaxig attityd. Vill du skratta högt minst en gång om dagen, och tycker folk ibland att du är ett UFO. Well… join us… 😉

Mer info på forsure.se

for-sure-23

Jesper & Judith