Intervju: Michael Kazarnovicz – Om Robotetik, tro och politiska visioner – Almedalen 2016

Under min andra dag i Almedalen fick jag möjligheten att sätta mig med Michael och prata om robotetik, hur vår syn på tro har förändrats i en förvånande nog gemensam riktning och att det finns flera utmaningar med att politiken och visionen ligger så långt ifrån varandra. Det behövs liksom ingen pragmatisk framtidsminister, snarare behöver vi få tillåta oss själva att drömma, att ha fel och att ändra oss.

Den här intervjun var likt samtalet med Brit en av de mest inspirerande samtalen jag haft på mycket länge och jag ser fram emot att träffa fler underbara människor de kommande dagarna.

En sak som jag kommer jobba på till nästa inspelning är ljudet. Jag har en lösning, och får testa till nästa inspelning.

 

Intervjuerna gör jag under temat ”saker du inte riktigt vet, men som du tror och därför vill dela”. De är en del i min satsning på att dela kunskap för att fler ska kunna få möjlighet att använda digitaliseringens fördelar. Fler intervjuer kommer göras under veckan och läggas ut på min YouTube-kanal. Där postar jag i vanliga fall ”How to’s..” på engelska.

Vill du lära dig mer om hur du jobbar med viral mekanik och viral spridning på nätet kan du göra det genom min gratis kurs på viralhack.com.

Må bra, idag!