Ny Kurs: Google Analytics på Svenska

En av mina stora mål för året är att sätta upp resurser som gör det enklare för småföretagare, marknadschefer och e-handlare att komma igång med, utvärdera och analysera sina verksamheter med hjälp av data.

Nu är det första spadtaget skövlat och de första 5 avsnitten av Analys i Google Analytics på Svenska ligger nu live. De resterande 10-15 avsnitten kommer produceras och exporteras under den kommande veckan.

Tanken bakom kurserna är att tillgängliggöra de råd som små och medelstora förtag vanligtvis inte har råd att betala för. Jag kommer satsa på kvantitet av frågor, kortare videos och många exempel. Jag kommer vara beroende av att få in frågor.

Eftersom de första filmerna fokuserar på analys så antar jag att nästa fråga kommer handla om utförande av insikterna och uppslag för hypoteser. Vilka områden jag kommer fokusera på får sättas i takt med att feedback kommer in.

De tidigare utbildningsmöjligheterna ligger kvar på min sida med utbildningar. Ser fram emot att det här ska bli början på nästa kapitel av mitt liv. Då jag kan kombinera det jag älskar – dvs. problemlösning, med att jobba med många små roliga problem.

De flesta kurserna kommer vara kostnadsfria, men det kommer också produceras kurser som kommer säljas till priser mellan 349 kr – 1 549 kr per deltagare (beroende på kurs och hur mycket admin de kräver) eller prenumerationer som ger tillgång till alla kurser under ett år på 79 kr i månader. Samtliga av mina Patreons som ger mer än $3 per månad kommer också att få ta del av samtliga kurser.